søndag den 27. marts 2011

Bruno Mars-koncert

Happy days in Vega med charmetrolden Bruno

Af Anna

I mandags var jeg til Bruno Mars-koncert på Store Vega i København. Vi var der få minutter i starttidspunktet, og der var fuldstændig udsolgt, så det var med nød og næppe, at vi fik en hæderlig plads foran scenen. Bagved, ovenover os var VIP-pladserne fyldt ud med andre musikere som fx Outlandish, Medina, Rasmus Seebach og andre, som var blevet inviteret for at lave en lidt større hype omkring Brunos koncert.

Som opvarmning spillede Alex Hepburn. Det var ikke det vilde, men det ville nok egentlig være noget i den stil, Bruno Mars' musik ville lyde som, hvis han var lige så lidt populær og opsminket, som hende. Som et af de første numre spillede han The Other Side, og senere kom også både Billionaire og Liquor Store Blues, som han jo egentlig har lavet sammen med andre. Han fortalte, hvordan han for bare ikke så længe siden gik og spillede covernumre forskellige små steder. Det gav han os lige en smagsprøve fra, og det var fedt; både Seven Nation Army (White Stripes) og Billie Jean (Michael Jackson). På den måde kickede han sin koncert i gang. Han var sød og charmerende, som hans tekster også tydeligt udstråler.


Med sig havde han et rigtig cool band. Kun én af de seks var hvid, hvilket jeg synes var ret nice. Ham med den gule hue var back-up-kor, og han var vildt sej! :D I en af sangene er det meningen, at det skal lyde som, at det er en pige, der siger noget, men i virkeligheden er det cool-guy-med-gul-hue, der siger det (hør klippet nedenfor). Bruno stoppede midt i sangen og lavede en joke ud af det. Sjovt!

"Omg, this is great!"
Til sidst kom Grenade og Just the Way You Are, og folk var HELT vilde! Gennem hele koncerten var der virkelig god stemning. Folk skreg og skrålede med på hans nemme sange. Det var hans sidste koncert på Europa-turnéen, og derfor havde han valgt at give os en ekstra dans. Det var sjovt at se dem danse fire på række, som de stod (se filmen nederst – beklager den ringe kvalitet).

Hvid du har lyst, kan du læse GAFFAs anmeldelse af koncerten. Jeg er nogenlunde enig i de ting, hun skriver i sin anmeldelse. Jeg tror, Bruno Mars' musik og person er lidt for sukkersød til mig, men jeg synes bestemt ikke, det var en dårlig koncert!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar